Spoštovani starši,

danes, 28.1. 2021, smo prejeli dopis Ministerstva za izobraževanje, znanost in šport, v katerem nas obveščajo, da je Vlada RS sprejela spremenjen Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja. Odlok Vlade RS določa izvedbo  NUJNEGA VARSTVA za otroke, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski in Policiji. Zaposlitev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca.

Obveščamo Vas, da vsi, ki potrebujete NUJNO VARSTVO za svojega otroka od ponedeljka, 1.2. 2021 dalje ob prihodu otroka v vrtec obvezno prinesete POTRDILO delodajalca obeh staršev .
Prosimo Vas , da prihod otroka v vrtec od ponedeljka, 1.2. 2021 dalje sporočite na elektronski naslov alenka.korasa@os-brusnice.si do JUTRI – petek, 29. 1. 2021, do 12.00 ure.

Hvala za sodelovanje in razumevanje.

Pomočnica ravnateljice v vrtcu Alenka Korasa